Administrator

Administrator

Вторник, 14 Януари 2014г. 19:38ч.

Крем за околоочен контур

Маска за лице

Кремът за околоочен контур е предназначен за изсветляване на тъмните кръгове около очите и за намаляване на торбичките под тях.

Натрупването на хемоглобин и неговите цветни разпадни продукти в дермата и епидермиса води до образуване на тъмни кръгове в областта около очите.

Тъй като кожата губи еластичността си и мускулите отслабват, с течение на времето се формират торбички около клепачите на очите. В тях се натрупват мазнини.  Друга основна причина за подпухналите очи е акумулирането на вода, известно като оедема. Течностите се натрупват по няколко причини, две от които са лоша лимфна циркулация и повишена капилярна пропускливост

Кремът за околоочен контур съдържа две високо технологични активни съставки на база синтетични пептиди - Haloxyl ™  продукт на френската фирма Sederma и
Eyeseryl ™ продукт на испанската фирма Lipotec. Ефективността на съставките в борбата с тъмните кръгове и торбичките под очите е доказана с подробни клинични изследвания.

Продуктът не съдържа парфюмна композиция с цел да се избегне евентуално дразнене на очите.

Начин на употреба:  
Нанесете в областта около очите с лек масаж, докато крема попие напълно. Прилага се два пъти дневно, сутрин и вечер.

Разфасовка:      30 ml


Продуктът СПЛЕНДИД БОДИ МАСЛО ЗА АНТИЦЕЛУЛИТЕН МАСАЖ е предназначен за професионална употреба. Представлява смес от няколко различни масла, позволяваща добро плъзгане и продължителна работа на масажиста. Като основно базово масло в сместа е използвано бадемово масло. В състава са включени и активни компоненти със силен липолитичен ефект, дрениращо и тонизиращо действие, които спомагат за усилване на терапевтичното въздействие на масажа.


Употреба:
Маслото се нанася върху добре почистена кожа. Подходящо е за третиране на компактен (твърд) целулит и предпазване от адипозни натрупвания. Препоръчва се употреба веднъж дневно.


Разфасовка:   500 ml   
Регенериращ крем за лице Съдържа комплекс от активни съставки, хидратиращи вещества, микроелементи и екстракт от слуз на охлюви.

Слузестата следа, която оставя след себе си земният охлюв (Helix Aspersa) има изключителни третиращи свойства. При пълзене охлювите отделят секрет и ако кожата на охлюва се нарани, тя се възстановява бързо благодарение точно на този слузест секрет. В секрета има много естествени пробиотици, протеини и полезни вещества като алантоин, гликолова киселина, витамини А, С и Е, минерали и олигоелементи. Слузта притежава силно изразени регенеративни свойства, препоръчва се при множество кожни проблеми, против бръчки, при акне, за заличаване на белези от пъпки и изгаряния, при терапии за стрии, розацея и др.

В състава на продукта са включени още масло от макадамия и хиалуронова киселина.

Употреба:

Внимателно почистете кожата и нанесете крема с леки масажни движения до пълното му абсорбиране от кожата. Препоръчва се използване 2 пъти дневно, а също и за нощна грижа

Разфасовка:      50 ml

Вторник, 14 Януари 2014г. 19:03ч.

Хиалуронова киселина

Маска за лице

Чиста хиалуронова киселина за професионална употреба. Подходяща е за работа с ултразвук или мануално.

Маска за лице

Описание: Хиалуроновата киселина е натурален продукт, който се съдържа в човешкото тяло. Тя изгражда основата на междуклетъчното вещество и притежава уникалната способност да задържа влагата. В действителност тя е най-силно хидратиращия биополимер, който е познат на науката. Една нейна молекула привлича около 100 молекули вода. Като естествена съставна част от свързващите тъкани, хиалуроновата киселина не е токсична и не е дразнеща.

С напредването на възрастта организмът не е в състояние да синтезира достатъчно хиалуронова киселина, което на свой ред води до отпускане и изсушаване на кожата, познати като признаци на стареене.

Съвременните козметични продукти за борба със стареенето почти задължително съдържат хиалуронова киселина, която задържа влага в кожата и изпълва бръчките в дълбочина, като в същото време стимулира производството на колаген.

Употреба:Нанесете на добре почистена кожа на лицето и масажирайте в продължение на няколко минути, после почистете лицето с памук.

Разфасовка: 50 мл. и 250 мл.

Понеделник, 01 Април 2013г. 10:52ч.

Колаген

Приблизително 30% от човешките белтъци се състоят от колаген. На него се дължат еластичността, гъвкавостта и овлажняването на кожата, а също така и постоянното обновление на нейните клетки.

Колагенът е фибрилярен белтък, съставен предимно от аминокиселини. Молекулата му има вид на тройна спирала, състояща се от три пептидни вериги. Колагенът се образува в резултат на метаболитните процеси в организма на гръбначните животни. Молекулното тегло на тройната спирала на колагена е между 340000-380000 D. Поради това, не може да проникне в този си вид в дълбочина на кожата и да окаже биологичното си въздействие. Научно доказано е, че за да окаже биологично въздействие бърху кожата на молекулярно ниво колагенът трябва да се преработи и доведе до фрагменти от молекулата с размери между 3000÷5000 D – ниско молекулен колагенов хидролизат.

Действие на ниско молекулния колагенов хидролизат:

- Действа в дълбочина на кожата на молекулярно ниво и допринася за антибръчков ефект.

- Много лесно се усвояват от кожата , без да я  затруднява да извършва определена   работа по преработката му.

- Силно хидратиращ – много бързо и лесно  усвоява и предава на кожата необходимата  влага.

Като краен резултат при употребата на козметични продукти, съдържащи колагенов хидролизат в необходимата доза, кожата е с подобрена плътност, дълбоко хидратирана, еластична с отличен здрав вид.

Колагенът забавя процеса на сареене на кожата, изглажда белези и стрии, помага в лечението на изгаряния, възпаления, акне и др. Успокояват кожата след епилация и бръснене.

В нашите продукти се използва ниско молекулен колагенов хидролизат от рибен произход.Понеделник, 01 Април 2013г. 10:05ч.

Подхранваща маска за лице с колаген

Маска за лице

Колагенът е главният белтък в съединителната тъкан на човека. Концентрацията му варира в отделните органи, като най-голяма е в кожата – приблизително около 70%.
Той постоянно се възпроизвежда, но след 25-годишна възраст този процес се забавя и постепенно отслабва. Нарастващият с възрастта дефицит на колаген води до изсъхване на кожата и намаляване на нейната еластичност.

Подхранващата маска за лице съдържа колагенов хидролизат от рибен произход с ниско молекулно тегло. Това позволява лесно попиване и усвояване в горния слой на кожата. Като краен резултат кожата е с подобрена плътност, дълбоко хидратирана, еластична с отличен здрав вид.

В състава на продукта са включени още масло от макадамия и хиалуронова киселина.

Употреба:

Продуктът е подходящ за употреба при нормална и суха кожа на лицето. Нанася се и се оставя да престои 15-20 минути. След това се почиства с тампон или се изплаква само с вода.

Разфасовка:      230 ml

Понеделник, 01 Април 2013г. 10:03ч.

Подхранващ крем за лице с колаген

Крем за лице

Колагенът е главният белтък в съединителната тъкан на човека. Концентрацията му варира в отделните органи, като най-голяма е в кожата – приблизително 70%.
Той постоянно се възпроизвежда, но след 25-годишна възраст този процес се забавя и постепенно отслабва. Нарастващият с възрастта дефицит на колаген води до изсъхване на кожата и намаляване на нейната еластичност.

Подхранващият крем за лице съдържа колагенов хидролизат от рибен произход с ниско молекулно тегло. Това позволява лесно попиване и усвояване в горния слой на кожата. Като краен резултат кожата е с подобрена плътност, дълбоко хидратирана, еластична с отличен здрав вид.

В състава на продукта са включени още масло от макадамия и хиалуронова киселина.

Употреба:

Прилага се два пъти дневно, сутрин и вечер върху почистена кожа на лицето. Нанесете на лицето и шията с лек масаж, докато крема попие напълно.

Разфасовка:      230 ml

Вторник, 05 Февруари 2013г. 15:21ч.

ARGIRELINE® & BOTOX

ARGIRELINE® & BOTOX

Мимическите бръчки възникват с времето, като следствие на изразяването на нашите емоции, в резултат на което се появяват най-вече около очите и на челото. В последните години  в борбата за премахване на тези бръчки се наложиха подкожните инжекции с препарата BOTOX. Козметичният BOTOX е ботулинов токсин тип А. Това е протеинов комплекс продуциран от бактерията Clostridum botulinum. Пречистен ботулинов токсин, в ниски концентрации се инжектира с помощта на тънка игла в областта за третиране. Препарата започва своето действие след около седмица и продължава да действа за няколко месеца. Под действието на BOTOX настъпва отслабване на двигателната активност на мускулите. Малките и дълбоките бръчки се разглаждат, а повърхността на кожата става гладка.

С разработката на нови технологии за производство на козметични средства на базата на ARGIRELINE® е достъпен по-безопасен метод за ефикасно изглаждане на мимическите бръчки. Аргирелинът е научно откритие, направено в процеса на старателно изучаване на биохимичните механизми, предотвратяващи стареенето.

Това вещество е получено благодарение на две модерни технологии: комбинаторната химия и твърдофазния синтез на пептиди. Представлява хексапептид от ново поколение, който ефикасно изглажда мимическите бръчки и надеждно пречи на формирането на нови.

Аргирелинът  въздейства на ниво нервно-мускулни синапси и предизвиква отпускане на мимическата мускулатура(миорелаксация), предотвратявайки образуването на бръчки. Освен това, аргирелинът подтиска прекомерното производство на катехоламини, които способстват за образуването на бръчки и дребни мимически гънки на лицето. За разлика от инжекциите с  BOTOX, ARGIRELINE® не е токсичен, не се инжектира в кожата, а се прилага вложен в козметични продукти. Използването му е напълно безвредно и безопасно.

Резултат след 30 дневно третиране на околоочния контур с крем на база ARGIRELINE®

ARGIR
ELINE® е патентована активна съставка на Lipotec Group - Испания

Вторник, 05 Февруари 2013г. 15:03ч.

Интензивен лифтинг крем

Лифтинг крем

Съдържа две активни съставки с клинично доказано действие против бръчки -ARGIRЕLINE® и MATRIXYL® synthe’6. Подбрахме тези две активни съставки от водещи европейски фирми, които са основни конкуренти в тази област. И двете съставки работят много добре самостоятелно, но имат принципно различен механизъм на действие. Поради това те взаимно се допълват и се получава по-добър и дълготраен резултат.

ARGIRЕLINE® е хексапептид от ново поколение, който ефикасно изглажда мимическите бръчки и надеждно пречи на формирането на нови. Въздейства на ниво нервно-мускулни синапси и предизвиква отпускане на мимическата мускулатура (миорелаксация). Той има действие аналогично по действие и резултат на BOTOX инжекциите, но е безвреден и използването му е напълно безопасно. ARGIRЕLINE® е патентована активна съставка  на Lipotec Group - Испания.

MATRIXYL® synthe’6 е високотехнологична активна съставка, патент на френската фирма Sederma. Действа върху самата структура на кожната тъкан, като има запълващ отвътре ефект. Стимулира производството на 6 основни съставни елемента на кожния матрикс и връзката дермис-епидермис: колаген тип І, ІІІ и ІV, фибронектин, хиалуронова киселина и ламинин-5.

За постигане на оптимална хидратация на кожата в състава на крема е вложена и ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА.

Кремът не съдържа парфюмна композиция с цел да се избегне евентуално дразнене на очите.

Начин на употреба:

Нанесете на лицето с лек масаж, докато кремът попие напълно. Прилага се два пъти дневно, сутрин и вечер.

Разфасовка: 30 мл.

Вторник, 23 Октомври 2012г. 07:44ч.

Matrixyl Synthe 6

A powerful anti-wrinkle peptide that boosts the synthesis of 6 skin-rebuilding essentials

 • MATRIXYL® synthe’6™ is based on a dioxygenated natural peptide Pal-KMO2K (Palmitoyl-Lysyl-Dioxymethionyl-Lysine).
 • The peptide KMK is naturally found in collagen VI and laminins.
 • Pal-KMO2K stimulates the synthesis of extracellular matrix macromolecules, therefore it exerts a matrikine-like activity.

MATRIXYL® synthe’6™ stimulates the synthesis of 6 major constituents of the skin matrix and dermal-epidermal junction (DEJ).

EFFICACY

 • SYNTHESIS OF 6 MAJOR CONSTITUENTS OF THE SKIN
  • Collagen I
  • Collagen III and HSP47
  • Collagen IV
  • Laminin-5
  • Fibronectin
  • Hyaluronic acid
 • LUMINOTHERAPY
  • Collagen
<< Начало < Предишна 1 2 3 Следваща > Край >>
Страница 1 от 3